Beneficii si prorietati ale uleiului de cocos pentru piele

Uleiul de cocos este un produs de înfrumuseţare datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antifungice.
Hraneste foarte bine pielea, lasand-o catifelata si supla,se absoarbe foarte incet si patrunde adanc in piele, fara sa mai fie nevoie sa fie reaplicat. Uleiul de nuca de cocos contine acid lauric, un ingredient anti-aging care repara tesuturile si intarzie aparitia ridurilor.

Imagine similară

1. Hidrateaza mainile uscate.

  • Uleiul de cocos face parte din produsele destinate în mod special persoanelor cu mâinile uscate, crăpate, deshidratate, iritate şi cu inflamaţii

2. Curata tenul. Uleiul de cocos are proprietati antibacteriale si antifungice, fiind foarte bun in cazul dermatitei atopice.

3. Demachiaza fata. 

4. Lotiune de prevenire a intinderii pielii in timpul sarcinii – ajuta la hidratarea pielii intinse si poate fi aplicat de mai multe ori pe zi.

5.Lubrifiant 

6.Lotiune pentru sani in timpul alaptarii – uleiul de cocos este foarte des folosit de catre asistente pentru ca este un produs natural si sigur.

Gasesti sa achizitionezi aici: ulei de nuca de cocos raw

Imagine similară

 

7.Ulei de masaj – este o alegere perfecta pentru ca are un miros relaxant si nu este foarte gras.

8.Hidratant pentru piele – se aplica direct dupa dus.

  • Hidratează şi catifelează pielea
  • Înlătură senzaţia de piele uscată
  • Este un bun exfoliant
  • Este blând cu rănile sau bătăturile (vindecă vânătăile)
  • Calmează iritaţiile (uleiul de cocos este indicat de folosit după epilare întrucât are rol antibacterian şi pe deasupra datorită aportului mare de acizi graşi calmează iritaţiile minore)
  • Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii
  • Tonifică şi infrumusețează pielea

9.Lotiune pentru ingrijirea arsurilor solare – este perfect pentru a hidrata arsurile provocate de soare.

10.Hidratant pentru coate – este bun pentru coatele uscate.

Imagini pentru coconut oil images free

11. Masca de par – se aplica pe par si se lasa pe parcursul noptii. Parul se spala a doua zi.

  • Vitamina E din uleiul de cocos reprezintă un adevărat tonic pentru stimularea creşterii părului
  • Atât acizii graşi, cât şi proteinele din componenţa uleiului de cocos ţin la distanţă mătreaţa, bolile scalpului, dar întăresc şi firul de păr
  • Tratează căderea părului şi are rol esenţial în refacerea lui după ce a fost afectat de expunerea prelungită la soare sau de supunerea lui la tratamente lungi şi agresive
  • Este recomandat în special persoanelor cu părul uscat şi deteriorat întrucât hidratează pielea capului şi reface foliculii de păr
  • Îi oferă strălucire şi supleţe

12.Lotiune de barbierit – foarte eficienta pentru hidratare.

Imagini pentru coconut oil images free

Surse: http://www.andreearaicu.ro/frumusete/recomandari/sfaturi/uleiul-de-nuca-de-cocos-rescrie-rutina-beauty

http://www.perfecte.ro/diet-health/20-de-beneficii-ale-uleiului-de-cocos-asupra-pielii-si-a-parului.html

http://bioaddict.ro/blog/fata-mea/uleiul-de-cocos-si-beneficiile-sale-pentru-o-piele-frumoasa/

Ulei de cocos raw *BIO 500ml

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s