Tarta cu spanac si blat din cartofi dulci

 

 

Healthy Sweet Potato Crust Quiche. A crustless paleo spinach quiche recipe perfect to incorporate into your whole30 plan. Dairy free as well !

 

Ingrediente:

2 cartofi dulci medii, curățați, fin tăiați
1 lingură ulei de măsline
2 căței de usturoi mărunțit fin
1 ceapă tocată mărunt
400 gr. spanac frunze întregi
1/4 linguriță ardei gras, opțional
1/2 linguriță de sare

QUICHE

4 ouă
3/4 cană lapte din nucă de cocos sau lapte de migdale sau orice lapte vegetal la alegere (200 ml)
1/4 linguriță nucșoară măcinată
1/4 cană brânză edam, cheddar, feta

 

Healthy Sweet Potato Crust Quiche. A crustless paleo spinach quiche recipe perfect to incorporate into your whole30 plan. Dairy free as well !

 

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

Ungeți o formă ceramică rotundă de 24 cm cu unt sau ulei din nucă de cocos.Puneți deoparte.
Într-o tigaie la căldură medie, se încălzește uleiul de măsline.

Adăugați usturoiul și ceapa. Se prăjește până devin ușor maro auriu. Se amestecă adesea pentru a evita arderea.

Adăugați spanacul și reduceți la căldura. Gătiți până când spanacul este moale si delicat – aproximativ 15 minute. Reglați de gust sare și pisper.

În același timp, decojiți cartofii dulci, apoi utilizați o mandolină de leguminoase pentru a tăia mărunt cartofii dulci.
Aranjați feliile în tavă,acoperiți toată suprafața formei.

Coaceți ,,blatul” de cartofi dulci la 180 ° C timp de 15 minute. Acest lucru este opțional, puteți adăuga și spanacul și umplutura de ou direct și coaceți.Acoperiți vasul cu o bucată de folie.

Răspândiți spanacul gătit pe toată suprafața cartofilor dulci. Puneți deoparte.

Într-un castron bateți ouăle, laptele de cocos(migdale) și nucșoara. Adăugați sare și piper dacă doriți.

Se toarnă amestecul de ou peste spanac.
Adăugați o mână de brânză rasă pe partea superioară, dacă doriți. Pentru paleo, presărați făină de migdale pe deasupra, în loc de brânză.

Coaceți timp de 25-30 minute sau până când cartofii dulci sunt moi și brânza s-a rumenit.Serviți imediat.

 

Healthy Sweet Potato Crust Quiche. A crustless paleo spinach quiche recipe perfect to incorporate into your whole30 plan. Dairy free as well !

 

Notă:
Păstrați bine în frigider timp de până la 4 zile.

Opțiunea fără lactate: Înlocuiți brânza cu 2 linguri de făină de migdale.

Informații nutriționale:

Suma pe servire

6 porții
calorii                                                        131

% Valoare zilnica*
Total grăsimi 7,3 g                                   11%
Total carbohidrați 10,3 g                         3%
Fibre alimentare 3.3g                              13%
Zaharuri 5.4g
Proteină 7,5 g                                             15%
Vitamina A                                                  42%

Vitamina C                                                   73%

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin bio Critida 

 

 

 

Lapte de cocos *BIO 400mlUlei de masline extra virgin *BIO Critida 750mlUlei de masline extra virgin Drop of gods 500mlUlei de cocos raw *BIO 500ml

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s