Prajitură vegană cu nuci pecan,paleo

 

Vegan + Paleo Pecan Pie Bars

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

BLAT

1 1/2 cană (180g) de pecan
1 cană (70 g) nucă de cocos mărunțită, neîndulcită
8-10 (150g) curmale fără sâmburi

CREMA PENTRU GARNITURA

12 (200g) curmale medjool fară sâmburi
1 1/4 cană (300g) lapte vegetal(lapte de cocos)
3 lingurițe amidon din arorut (poate fi amidon de porumb sau amidon din tapioca))
1 linguriță extract de vanilie
1/4 linguriță sare de mare
1 1/2 cană (150g) jumătăți de pecan

 

Vegan + Paleo Pecan Pie Bars

 

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Pentru blat, combinați toate ingredientele într-un blender sau procesor de alimente și amestecați până când devine un aluat lipicios.
Apăsați ferm într-o tavă pătrată (8 × 8 „) căptușită cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Pentru umplutură, se amestecă curmalele, laptele, amidonul, vanilia și sarea până se omogenizează.
Adăugați o ceașcă jumătăți de pecan și amestecați.
Întindeți pe deasupra blatului. Se presară restul de 1/2 ceașcă de pecan pe partea superioară și se apasă ușor.
Coaceți timp de 35-40 minute la 180 C sau până când obține o culoare maro aurie.
Scoateți din cuptor. Lăsați să se răcească. Apoi dați la frigider peste noapte.
Tăiați în pătrate și serviți. Păstrați restul de prăjitură într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână.

 

Vegan + Paleo Pecan Pie Bars

 

Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,lapte de cocos

 

 

 

Lapte de cocos *BIO 400ml

http://www.evzinshop.com/bio/bio-produse-cocos/lapte-de-cocos-bio-400ml

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s