Brioșe cu banane și cocos paleo

 

 

Lightly Sweetened Paleo Banana Bread Muffins with Toasted Coconut. These Banana Muffins are quick to make and delicious! Refined sugar free, soft, fluffy, and addicting.

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

1/2 ceașcă fulgi din nucă de cocos neînndulcită
2 1/4 cană făină de migdale de culoare albă
3 linguri semințe de in sau semințe de chia măcinate,
1/2 linguriță scorțișoară măcinată și un vârf de cuțit ghimbir  măcinat
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1 lingură praf de copt
3 banane mari coapte
un vârf de cuțit sare de mare
3 ouă
4 linguri ulei din nucă de cocos topit sau unt clarificat (răcit și topit)
4 linguri sirop de arțar sau melasă
1 linguriță extract de vanilie
1 lingură oțet din cidru de mere

 

Lightly Sweetened Paleo Banana Bread Muffins with Toasted Coconut. These Banana Muffins are quick to make and delicious! Refined sugar free, soft, fluffy, and addicting.

 

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Răspândiți fulgii din nucă de cocos pe o tavă tapetată cu o foaie de copt și prăjiți timp de 5-10 minute.Pentru a vă asigura că se prăjește în mod egal nuca de cocos egal, amestecați-o la jumătatea timpului de coacere. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.
Se amestecă făina de migdale, praful de copt, mirodeniile și semințele de in. Într-un alt castron, amestecați ouăle, vanilia și siropul de arțar și uleiul de cocos sau untul topit. Puneți bananele într-un mixer sau pisați -le cu o furculiță până când devin piure, adăugați ouăle bătute și amestecați până când se formează un aluat.
Într-un castron mic, combinați bicarbonatul de sodiu și oțetul din cidru de mere. Adăugați la amestecul de ouă și banane. Se amestecă ușor.
Se toarnă amestecul lichid (cu banana) la amestecul de făină / condimente și se amestecă ușor împreună.
Puneți 1/3 ceașcă din nuca de cocos prăjită.
Puneți aluatul în cupe de brioșe umplând 2/3 până la 3/4 din capacitatea lor. În partea superioară garnisiți cu fulgii din nucă de cocos rămași și coaceți timp de 20-25 minute.

Dacă doriți ca aceste brioșe să fie mai dulci, adăugați 1/ 4 cană de pudră de stevia sau xilitol la ouăle bătute. (Opțional)
Garnisiți  cu unt topit sau sirop de arțar pe deasupra după coacere. (Opțional)

 

Lightly Sweetened Paleo Banana Bread Muffins with Toasted Coconut. These Banana Muffins are quick to make and delicious! Refined sugar free, soft, fluffy, and addicting.

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Cantitatea pe porție : 1 brioșă

Calorii: 230, Zahăr: 9g ,Grăsimi: 13g ,Grăsimi saturate: 3g ,Carbohidrați: 18g ,Fibre: 4g Proteină: 5g

 

Lightly Sweetened Paleo Banana Bread Muffins with Toasted Coconut. These Banana Muffins are quick to make and delicious! Refined sugar free, soft, fluffy, and addicting.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,zahar de cocos,ulei de cocos raw bio,fulgi de cocos bio,petimezi din struguri,faina de cocos bio,faina de migdale bio

 

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlUlei de cocos raw *BIO 500mlPetimezi concentrat din struguri albi 250ml

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s