Brioșe cu dovleac galben și nuci pecan fără gluten

 

 

Gluten Free Maple Pecan Pumpkin Muffins (V, GF): an easy recipe for deliciously moist, pumpkin spice muffins topped with maple glazed pecans. #Vegan #GlutenFree #DairyFree #Healthy #Fall #RefinedSugarFree | BeamingBaker.com

 

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Ingrediente lichide :

1 ceașcă 100% piure de dovleac
¼ ceașcă ulei din nucă de cocos topit
¼ ceașcă + 2 linguri sirop de arțar
¼ ceașcă + 2 linguri zahăr de cocos
1 ou de in (1 lingura de in, 3 linguri de apă, amestecate împreună, setat timp de 15 minute)
1 linguriță extract de vanilie pură

Ingrediente solide :

2 căni făină de ovăz fără gluten
½ ceașcă făină de migdale
1 linguriță praf de copt
½ linguriță bicarbonat de sodiu
2 lingurițe condimente pentru plăcintă de dovleac *
¼ linguriță de sare

Ingrediente suplimentare :

¾ ceașcă pecan, tocat

Topping :

¼ ceașcă pecan, tocat
1 linguriță sirop de arțar

 

Gluten Free Maple Pecan Pumpkin Muffins (V, GF): an easy recipe for deliciously moist, pumpkin spice muffins topped with maple glazed pecans. #Vegan #GlutenFree #DairyFree #Healthy #Fall #RefinedSugarFree | BeamingBaker.com

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Puneți căptușelile de hârtie într-o tavă standard de 12 brioșe. Puneți deoparte.
Adăugați ingredientele lichide într-un bol mare: piureul de dovleac, uleiul din nucă de cocos, siropul de arțar, zahărul, oul de in, și vanilia. Amestecați până când sunt bine incorporate.
Se adaugă ingredientele solide: făina de ovăz, făina de migdale, praful de copt,bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea.Amestecați până când sunt încorporate toate ingredientele.Adăugați ¾ ceașcă de pecan.
Folosind o lingură mare, puneți aluatul în forme. Dacă este necesar, utilizați o spatulă din cauciuc pentru a netezi aluatul într-un strat uniform.
Într-un castron mic, adăugați ingrediente pentru topping: ¼ cană de pecan și 1 linguriță sirop de arțar. Se amestecă până când nucile pecan sunt bine acoperite în siropul de arțar. Se presară uniform peste brioșe. Apăsați ușor să intre în aluat. Coaceți timp de 18-25 de minute. Maxim 20 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească pe un suport. Serviți.

 

Gluten Free Maple Pecan Pumpkin Muffins (V, GF): an easy recipe for deliciously moist, pumpkin spice muffins topped with maple glazed pecans. #Vegan #GlutenFree #DairyFree #Healthy #Fall #RefinedSugarFree | BeamingBaker.com

 

NOTA

– * În loc de condimente pentru plăcinta de dovleac, puteți folosi: 1 linguriță de scorțișoară, 1/2 linguriță de cuișoare și 1/2 linguriță de nucșoară.
– Observații privind depozitarea: Se răcesc complet, apoi se depozitează într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la o săptămână.
– Pentru a îngheța: depozitați într-un recipient etanș la congelator timp de până la o lună. Se lasă să se dezghețe la temperatura camerei timp de 10-20 minute sau se încălzesc.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,zahar de cocos,ulei de cocos raw,faina de migdale bio

 

 

 

Zahar de cocos *BIO 250grUlei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187ml

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s