Gogoși cu dovleac galben fără gluten

 

 

Gluten-free Pumpkin Donuts {dairy-free, grain-free, and gluten-free}

 

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente :

Pentru gogoși:

1/2 cană (66 grame) făină de cocos
3/4 cană (75 grame) făină de migdale
1 1/4 linguriță praf de copt
3 1/2 lingurițe condimente pentru plăcintă cu dovleac(1 linguriță de scorțișoară, 1/2 linguriță de cuișoare și 1/2 linguriță de nucșoară)
1/4 linguriță de sare
4 ouă mari,la temperatura camerei
7 linguri (98 grame)  ulei din nucă de cocos sau unt fără sare, topit
1/2 cană (120 mililitri)  sirop de arțar
2 linguri zahăr de cocos sau zahăr brun
1/2 cană (120 grame) piure de dovleac
2 lingurițe extract de vanilie

Pentru zahărul cu scorțișoară:

1/3 cană (67 grame) zahăr de cocos
1 1/2 linguriță scorțișoară

 

Gluten-free Pumpkin Donuts {gluten-free, grain-free, and dairy-free}

 

 

Instrucțiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Căptușiți o tavă de mini brioșe cu 24 forme de hârtie.
Într-un castron amestecați împreună ingredientele solide.
Într-un bol separat, amestecați împreună ingredientele lichide.
Se adaugă amestecul de ingrediente solide la amestecul de ingrediente lichide și se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul uniform în formele de brioșe, umplând fiecare căptușeală aproape complet. Veți avea probabil aluat suficient pentru încă șase forme de gogoașă.
Coaceți timp de 11-13 minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată. Puneți-le pe un suport pentru a se răci complet. Acestea trebuie să se odihnească cu cel puțin o oră înainte de servire, atât din cauza gustului, cât și a texturii.
Când doriți să serviți, amestecați scorțișoara cu zahărul într-un castron mic. Îndepărtați garniturile și rotiți găurile de gogoșă în zahărul de scorțișoară.Se recomandă ca gogoșile să se rostogolească prin zahăr cu cel mult 8 ore înainte de servire.
A se depozita într-un recipient etanș pentru o perioadă de până la 2 zile.

Notițe :

Pentru o rețetă paleo, folosiți zahăr de cocos și ulei din nucă de cocos.
Pentru o rețetă fără lapte, utilizați ulei de nucă de cocos.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,zahar de cocos,ulei de cocos raw,faina de migdale bio,faine de cocos,faina de migdale

 

 

 

Zahar de cocos *BIO 250grUlei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187ml

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s