Taquito vegan

 

Imagini pentru flautas vegan the buddhist chef

 

Ingrediente :

540 ml. naut fiert
1 ardei roșu tăiat cuburi
3 cepe verzi tocate
2/3 cană coriandru (10 gr.)
1 linguriă pudra de ceapă 5 ml.
1/2 linguriță sare (2,5 ml.)
4 linguri maioneză vegană (60 ml.)
zeama de la 1/2 lămâie
6 porții

 

Imagini pentru flautas vegan the buddhist chef

 

Informațiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 180˚C.
Într-un castron pisați năutul fiert cu o furculiță sau cu un zdrobitor de cartofi.
Se adaugă ingrediente rămase și se amestecă bine.
Întindeți 2-3 linguri (30-45 ml) amestec de năut pe fiecare tortilla și rotiți cât mai strâns posibil. Așezați-le pe o tavă tapetată cu foaie de copt, cu plierea orientată în jos.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s