Frișcă de cocos

 

 

Coconut Whipped Cream Frosting on Cupcake

 

 

 

Ingrediente:

400 gr. lapte din nucă de cocos sau cremă din nucă de cocos * refrigerată
1 lingură de sirop de arțar sau alt îndulcitor după gust
1 linguriță extract de vanilie
opțional: alte extracte de aromă(ulei de mastic,pudră de mastic), condimente măcinate (cum ar fi scorțișoară) sau pudră de cacao(pudră de roșcove)

 

Opened can of coconut milk for whipped coconut cream

 

Instrucțiuni de preparare:

Răciți cutia de lapte din nucă de cocos timp de 1-3 zile. Crema integrală din nucă de cocos se va separa de apă din laptele de cocos sau din crema de cocos. Se va acumula la suprafață și se va îngroșa.

Înainte de a deschide cutia de lapte din cocos, răciți un castron și malaxoarele mixerelor timp de aproximativ o jumătate de oră. Deschideți cutia de lapte din cocos și scoateți numai crema care ar fi trebuit să se stabilească în partea de sus.

Folosind un mixer de mână, bateți crema din nucă de cocos cu siropul de arțar, extractul de vanilie și alte arome opționale devine pufoasă.

 

 

 

Imagini pentru whipped coconut cream icing

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos bio,crema de cocos bio,lacrimi de mastic,ulei de mastic,pudra de mastic,pudra de roscove

 

 

 

Lacrimi de mastic 10grUlei de mastic 5grLapte de cocos *BIO 400mlPudra de mastic cu maltodextrina 50gr

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s