Carne de porc cu legume și glazură de sos balsamic

Imagini pentru Maple Glazed Pork & Roasted Veggies

Ingrediente:
pentru 4 porții

Legume

varză de bruxel,tăiate, înjumătățite (455 g)
5 morcovi, felii
ulei de masline
sare , după gust
piper negru, după gust

Carnea de porc

 muschi de porc (455 g)
sare , după gust
piper negru, după gust
2 frunze de rozmarin proaspăt


Sosul

1 lingură ulei de măsline
3 linguri oțet balsamic
¼ cană sirop de arțar(petimezi din rodie) (55 g)

Imagini pentru Maple Glazed Pork & Roasted Veggies

Informații de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 190˚C (375˚F ).
Puneți varza de Bruxelles și morcovii  separat pe o foaie de copt, lăsâ loc în centru pentru carnea de porc.
Stropiți cu ulei de măsline. Presărați cu sare și piper. Se amestecă.
Puneți carnea de porc în centrul foii de copt. Presărați  cu sare și piper. Adăugați crenguțe de rozmarin pe partea de sus a carnii de porc.
Coaceți în cuptor timp de 40 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145˚F (63˚C).Lăsați să stea 5-10 minute.
În timp ce carnea de porc se prepară, amestecați uleiul de măsline, oțetul balsamic și siropul de arțar(petimezi de rodie)într-o cratiță mică.
Gatiți la foc mediu până când sosul se îngroașă și  se reduce lichidul cu ⅓, aproximativ 3-4 minute.
Garnisiți cu sosul preparat carnea de porc.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de masline extra virgin bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra viegin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara,otet balsamic de vin,otet balsamic cu miere din cimbru,sos balsamic cu sirop de roscove fara gluten,petimezi din rodie,petimezi din struguri

Ulei de masline extra virgin *BIO Critida 750ml
Ulei de masline estra virgin bio Critida

http://www.evzinshop.com/bio/bio-ulei-si-otet/ulei-de-masline-extra-virgin-bio-critida-750ml
Otet balsamic din vin 250ml
Otet balsamic din vin

http://www.evzinshop.com/naturale/ulei-si-otet/otet-balsamic-din-vin-250ml
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s