Popovers

picture of popover in muffin tin

Ingrediente:

4 căni făină pentru toate scopurile
1 1/2 linguriță de sare
1 linguriță praf de copt
3 1/2 căni de lapte integral
6 ouă mari, la temperatura camerei

Imagini pentru classic popovers


Instructiuni de preparare:

Într-un bol amestecați împreună făina, sarea și praful de copt.


Încălziți laptele (nu fierbinte).

Într-un castron mare, bateți ouăle cu un mixer electric aproximativ 3 minute, până când devin spumoase. Adăugați laptele cald. Adăugați treptat amestecul de făină și continuați să bateți timp de aproximativ 2 minute.

Lăsați aluatul să se odihnească timp de 1 oră la temperatura camerei.

Preîncălziți cuptorul la 230 de grade C.
Pulverizați cu ulei o tavă de brioșe. Umpleți formele aproape până sus cu aluatul preparat.

Puneți în cuptor și coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 190 ° C și coaceți timp de 30-35 de minute, până când devin de culoare maroniu-aurie.

.
Notă:

• Pentru a face popovers este importanta1) cernerea făinii, a prafului de copt și a sării. 2)temperatura ouălor și a laptelui să fie calde înainte de amestecare, 3) odihnirea aluatului la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de coacere. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s