Gogoși cu scorțișoară

Healthy Flourless Cinnamon Bun Breakfast Doughnuts- Fluffy and satisfying doughnuts made with NO butter, NO oil, NO flour and NO sugar yet tastes amazing- The Glaze is protein packed too! {vegan, gluten free, paleo recipe}- thebigmansworld.com

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Pentru opțiunea inițială:

2 căni făină de ovăz fără gluten (fulgi de ovăz fără gluten măcinat făină)
1/2 cană de îndulcitor granulat la alegere (stevia, pudră de agave)
1 lingurita praf de copt
1 lingură scorțișoară
un varf de cutit sare 
1 cană lapte la alegere (lapte de cocos neindulcit)
1 ou de in (poate fi substituit de 1 ou mare dacă nu facem varianta vegană)
1 linguriță extract de vanilie
6 linguri unt de migdale (se poate substitui cu orice unt de fructe cu coaja tare)

Pentru opțiunea paleo:

  3/4 cană făină de cocos, cernută
1 cană făină de migdale, cernută
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1 lingură scorțișoară
4 ouă mari, ușor bătute
1/2 cană lapte la alegere (lapte din nuca de cocos neindulcit)
3 linguri unt de migdale
1/2 cană miere (poate fi substituit cu sirop de arțar pur)


Pentru glazura cu proteină:

3 linguri praf de proteină  cu vanilie 
1-2 linguri îndulcitor granulat la alegere (opțional)
1-2 linguri unt de fructe  cu coaja tare la alegere (opțional)
lapte vegetal

Pentru glazura cu scorțișoară și unt din nucă de cocos:

4-6 linguri unt din nucă de cocos, topit
2 linguri îndulcitor granulat la alegere
lapte vegetal

Healthy Flourless Cinnamon Bun Breakfast Doughnuts- Fluffy and satisfying doughnuts made with NO butter, NO oil, NO flour and NO sugar yet tastes amazing- The Glaze is protein packed too! {vegan, gluten free, paleo recipe}- thebigmansworld.com


Instrucțiuni de preparare:

Pentru opțiunea inițială:

Preîncălziți cuptorul la 180 C. Ungeți o formă de gogoși sau o formă de brioșe cu ulei / unt  și lăsați-o deoparte.
Într-un bol mare adăugați ingredientele solide și amestecați bine.
Într-un castron mic amestecați laptele, extractul de vanilie și oul de găină / oul de in. Se toarnă în amestecul de ingrediente solide. Se adaugă untul de fructe cu coaja tare, topit și se amestecă foarte bine până se formează un aluat.
Puneți aluatul în tava de gogoași unsă. Coaceți timp de 20-30 minute sau până când devin de culoare maro auriu iar o scobitoare introdusă în mijloc iese curată. Scoateți din cuptor și lăsați-le să stea în tavă timp de 5 minute înainte de a fi transferate pe un suport pentru a se răci complet. 

Pentru opțiunea paleo:

Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți o formă de gogoși sau o formă de brioșe cu ulei / unt și lăsați-o deoparte.
Într-un bol mare  adăugați ingredientele solidee și amestecați bine.
Într-un castron mic, amestecați laptele și ouăle împreună. Într-un castron separat, topiți untul de arahide cu mierea și adăugați -le la amestecul de ingrediente solide. Se amestecă până se formează un aluat.
Puneți aluatul în forma de gogoși unsă și coaceți timp de 25-30 minute. Scoateți din cuptor și lăsați-le să stea timp de 5 minute înainte de a fi transferate pe un suport de răcire. 

Pentru glazură:

Combinați toate ingredientele, adăugați lapte și amestecați până când se formează o cremă. Glasați gogoșile, una câte una.Se amestecă cu îndulcitorul granulat și scorțișoara. Răspândiți peste fiecare gogoșă.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,lapte de cocos bio,unt de arahide,unt de migdale,unt de caju,faina de cocos bio,faina de migdale bio,pudra de agave,miere de albine bio

Sirop de artar *BIO 187ml

Sirop de artar bio


http://www.evzinshop.com/bio/bio-indulcitori/sirop-de-artar-bio-187ml

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s