Despre noi

Sanatatea este echilibrul dintre hrana si efortul fizic, care trebuie inceput la o varsta frageda si continuat pentru tot restul vietii .

Interdependenta dintre alimentatie si sanatate este veche, pe cat de veche, pe atat de actuala.

Imagini pentru god and healthy  food

Prin necesitatea ei,hrana include modalitatile de preparere si consum iar un stil de viata sanatos, trebuie sa contina atat alimente de calitate, miscare, odihna si echilibru.

Igiena personala, respiratia corecta, activitatea fizica regulata, vitalitatea psiho-fizica si spirituala, ne ajuta sa ne echilibram si sa dozam hrana corpului si a mintii, cantarind deopotriva, excesele dar si lipsurile.

In medicina hipocratica, alimentatia, era considerata ca un factor terapeutic important , unele prescriptii avand o particularitate de uluitoare actualitate.

” Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul hrana”.

Hipocrate este cel care stabileste rolul deosebit pe care il are alimentatia in prevenirea si tratamentul bolilor.
Motivul pentru care ne hranim, este de a ne asigura toate substantele necesare cresterii, dezvoltarii si regenerarii celulelor si, implicit buna functionare a intregului organism.

Imagine similară

 

Prin evolutia istorica se aduce aport la crearea profilului psihologic al unei populatii, la formarea personalitatii indivizilor si la structurarea relatiilor sociale. Orice mod de viata este produsul unei istorii, reflexul unei culturi si al unor traditii specifice iar fiecare societate are un mod specific de viata.

Studiile facute pe Dieta mediteraneana traditionala aratata o conexiune cu o sanatate mai buna si puctul cel mai evident este ca aceasta dieta reprezinta un plan sanatos de alimentatie care, adoptat, devine un stil de viata ce confera mentinerea sanatatii dar si buna dispozitie.

Green Leaf Plant

 

Deoarece toti invatam de la natura,cu respectul valorilor oferite de aceasta,cu gand pozitiv catre o alimentatie sanatoasa ,am selectat pentru tine si familia ta, cele mai bune produse.

Echipa nostra de selectie isi propune sa faca cunoscute produse alimentare de calitate superioara . Aceste alimente sunt concepute pentru a oferi un beneficiu specific pentru sanatate in afara proprietatilor nutritionale pe care le contin, oricum.

Suntem plini de aspiratii optimiste si dorim sa oferim ceea ce promitem cu respect si onestitate importand produse grecesti, arome autentice,delicatese, produse unice din traditia greaca ,din natura virgina cu peisaje unice.

Contribuim cu branduri de calitate, care se adreseaza catre importante grupuri de consumatori, cum ar fi: consumatorii care isi doresc o hrana sanatoasa pentru viata de zi cu zi,sportivii, diabeticii, consumatorii cu intoleranta la gluten , lactoza etc.,persoanele care urmeaza o dieta speciala.

 

Imagini pentru καλη διατροφη