Uleiul de masline un produs cosmetic atemporal

Datorită proprietăților sale antioxidante, regenerative,hidratante, cunoscute încă din antichitate, uleiul de măsline (olea europaea) deține o poziție distinctivă între cosmeticele naturale. Încă de pe vremea lui Hippocrates uleiul de măsline își avea reputația pentru numeroasele sale proprietăți terapeutice, în special pentru bolile de piele. În cele mai vechi timpuri, de altfel, nu era cunoscută utilizarea…

Beneficii si prorietati ale uleiului de cocos pentru piele

Uleiul de cocos este un produs de înfrumuseţare datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antifungice. Hraneste foarte bine pielea, lasand-o catifelata si supla,se absoarbe foarte incet si patrunde adanc in piele, fara sa mai fie nevoie sa fie reaplicat. Uleiul de nuca de cocos contine acid lauric, un ingredient anti-aging care repara tesuturile si intarzie aparitia…